نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث چگونه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟ خواص اعجاب‌انگیز سکنجبین | از رفع تشنگی تا تقویت قلب و معده آفت‌کش‌ها با اختلال در رشد مغز کودکان مرتبط هستند وزیر علوم خواستار بازنگری در دروس دانشگاهی و تمرکز بر آموزش با کیفیت شد دستگیری سارق خودروهای مدل پایین توسط پلیس مشهد تحقیقات ویژه پلیس آگاهی مشهد درباره مرگ مشکوک و دلخراش جوان موتورسوار بهترین روش وزن کم کردن؛ رژیم‌های فستینگ و کتوژنیک یا رژیم مدیترانه‌ای؟ رای نهایی شکایت زنگنه از سعید جلیلی و زاکانی اعلام شد هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ۸ درصد از سرمایه دامی کشور در دست خراسان رضوی ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی + جزئیات رئیس پلیس بین‌الملل فراجا: قاتل فراری به کشور مسترد شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی کشور | رگبار و رعدوبرق در شمال غرب (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۶۴۲۴
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
پیش‌بینی هواشناسی کشور | رگبار و رعدوبرق در شمال غرب (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سازمان هواشناسی از رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد و کاهش نسبی دما در نقاط مختلف کشور از امروز تا شنبه آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (سه‌شنبه) در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و همچنین در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در سواحل شمالی ابرناکی، گاهی وزش باد همراه با کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

چهارشنبه در شمال غرب کشور ابرناکی، رگبار و رعد برق، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. همچنین در برخی نقاط واقع در استان‌های ساحلی خزر ابرناکی، رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد و دریای خزر مواج است. در این روز در دامنه‌های جنوبی البرز افزایش وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

پنجشنبه ـ علاوه بر سواحل دریای خزر ـ در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز ابرناکی و رگبار باران رخ می‌دهد. در ضمن در شمال غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر، وزش باد و گاهی رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

جمعه ابرناکی و گاهی رگبار پراکنده در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی ادامه خواهد داشت. در ساعات بعدازظهر در آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی افزایش ابر، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

شنبه در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال استان‌های همدان، مرکزی، قم و اصفهان و ارتفاعات غرب یزد و شمال کرمان افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

امروز و فردا در غرب و جنوب غرب کشور افزایش وزش باد و نفوذ گرد و غبار از کشور همسایه به‌ویژه به استان‌های مرزی ایلام و خوزستان سبب کاهش دید و کیفیت هوا می‌شود. از بعدازظهر چهارشنبه در شمال شرق، شرق و مرکز کشور وزش باد شدید و گاهی خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود.

همچنین در این ۲ روز در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد افزایش می‌یابد.

امروز ابتدا در شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر، چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور و جمعه در شرق و جنوب شرق کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

تا پایان جمعه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و از امروز تا پنجشنبه دریای خزر مواج است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->